Adriaan en Jessie bespreken de financiën waarmee het iets beter lijkt te gaan

Adriaan en Jessie bespreken de financiën waarmee het iets beter lijkt te gaan

Adriaan en Jessie staan in de caravan wanneer de financiën ter sprake komen. We staan nu 17.000 in de min zegt Jessie. Dus het gaat iets beter voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en legt  uit dat ze meer moeten verdienen dan dat ze uitgeven. Ik ben wel benieuwd hoe het de komende dagen zal gaan met de financiën gaat Jessie verder. En legt uit dat hij graag de status wil weten voor hij begint aan zijn project met huisdierenvoeding. We moeten vandaag of morgen een gesprek hierover hebben in de groep benadrukt hij. Jessie vertelt dat hij niet uit zichzelf van de financiën zal stappen maar als een meerderheid van de groep wil dat de danslessen van Timothy en Franny doorgaan hij dit wel doet. Dan ben ik enkel nog iemand die de cijfertjes mag invoeren benadrukt hij. Adriaan laat op zijn beurt weten dat in zijn ogen diegene die op die taak zit, de grote lijnen mag bepalen. Zal er spoedig nog een vergadering komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *