Jessie spreekt met Adriaan over het veganisme wat volgens hem veel geld kost

Jessie spreekt met Adriaan over het veganisme wat volgens hem veel geld kost

Jessie, Adriaan en Erik staan in de caravan wanneer de markt ter sprake komt. Weet je wat goed zou lopen? zegt Erik. Gebakken vis, lekkerbekjes. Adriaan antwoordt dat hier wel dierenleed aan te pas komt. Moet geld altijd de bovenhand vormen? Jessie zegt dat ze al bezig zijn in een nichemarkt, terwijl 95 procent van Nederland gewoon vlees eet. Normaal zouden we veel meer verdienen als we ook snacks bij de patat zouden verkopen, dus jouw veganisme kost ons al veel geld gaat hij verder. En vertelt dat het nu niet zo moet zijn dat er alleen nog maar vegan kraampjes op de markt mogen komen. Adriaan knikt, maar legt uit dat er ook veganistische snacks beschikbaar zijn. Misschien moeten we dan daarnaar kijken concludeert Jessie aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 15:38

    Veganistische kraampjes en snacks is oke maar dat betekent niet dat kraampjes met andere snacks niet vertegenwoordigd moeten zijn.Deze brengen geld in het laatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *