Brenda heeft nieuwe speeltjes voor zwijntje Katie geregeld

Brenda heeft nieuwe speeltjes voor zwijntje Katie geregeld

Christel staat bij de post wanneer Jessie aan komt lopen. Wat is dat? vraagt hij aan zijn mede bewoner. Speeltjes voor Katie antwoordt Christel. En legt verder uit dat Brenda het heeft gekocht van haar verdiende geld. Ze heeft een balletje om te spelen en een borsteltje voegt ze eraan toe. Wat later komt ook Brenda aanrennen. Wat leuk zegt ze tegen Christel. En besluit direct naar het zwijntje toe te gaan om haar de nieuwe speeltjes te introduceren. Wat zal Katie van de speeltjes vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *