Jessie wil zichtbaar maken wie het opneemt voor de belangen van Utopia 2

Jessie wil zichtbaar maken wie het opneemt voor de belangen van Utopia 2

Afgelopen avond hebben Mike, Lotus, Franny en Timothy hamburgers gegeten die waren bedoeld voor de verkoop. Jessie is hierachter gekomen en op zijn zachtst gezegd niet blij met dit nieuws.  Jessie uit zijn frustraties bij Adriaan. Hij wil alles gaan opschrijven in het vervolg en deze gebeurtenissen bijhouden op papier. Hij heeft niet het idee dat iedereen een hart voor Utopia heeft. Ik ga het de komende weken bijhouden op een papiertje, wie ervoor gaat zorgen dat dit stopt gaat Jessie verder tegenover Adriaan. Ik ben het helemaal met je eens reageert Adriaan op zijn beurt. Ik wil zichtbaar maken wie het nog meer opneemt voor de belangen van Utopia sluit Jessie af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *