De bewoners vergaderen, hoe staat het ervoor in Utopia 2?

De bewoners vergaderen, hoe staat het ervoor in Utopia 2?

Alle bewoners op Mike en Lotus na zijn bij elkaar gekomen voor een vergadering. Oké, laten we beginnen met het team evenementen begint Jessie. Hiske knikt en vertelt dat er is besloten om het carnavalsfeest niet meer door te laten gaan. We hebben 23 kaarten verkocht maar we hebben er wel 250 nodig om het winstgevend te laten zijn. Daarom zijn we tot deze keuze gekomen voegt ze eraan toe. En gaat verder met de mededeling dat ze als alternatief een Hollandse avond willen organiseren op 16 maart. Jessie knikt en voegt eraan toe dat de bewoners hierdoor de ruimte krijgen om zich volledig te focussen op de markt en de webshop. Als het goed is, komt er vrijdag hout binnen voor de kistjes. Dan kunnen we daar ook mee beginnen benadrukt hij. Wat later vertelt Jessie dat hij een leuk idee heeft. Ik zat te kijken of we een sponsordeal kunnen regelen, zodat we de silo van de buitenkant kunnen omtoveren tot een koffiekop. Wat vinden jullie daarvan? Adriaan laat weten dat hij het geen slecht idee vindt. Christel geeft toe dat ze het niet erg mooi vindt. Even later sluit Mike zich ook bij de groep aan. Misschien kunnen we wel bekers van de silo met een oortje verkopen zegt hij. Wellicht kunnen we dan ook kijken of we onze eigen koffie kunnen samenstellen voegt hij eraan toe. Jessie knikt en stelt daarna voor om de plastic bekertjes te vervangen door bekertjes van hard plastic. Dan krijgen mensen een beker als ze binnenkomen voor een muntje. Dan kun je ‘m houden of weer inwisselen voor een muntje. Zo gaan we van het plastic af. De rest ziet wel iets in het idee.

Vervolgens begint Gerrit over Happie happie op dinsdag. Hij vertelt dat er een halve doos hamburgers is opgegeten, terwijl deze voor het evenement is bedoeld. Wie heeft dat gedaan? Timothy vertelt dat hij het heeft gedaan maar niet wist dat het voor de evenementen was bedoeld. Ook Mike geeft het toe. Hij zegt dat hij een hamburger heeft gegeten omdat hij hard had gewerkt en er niet over heeft nagedacht dat het voor het evenement was bedoeld. Je had het gewoon kunnen weten als je bij de vergaderingen was reageert Gerrit. De vergadering wordt afgesloten met de zogenaamde verjaardag van Erik. Nog gefeliciteerd, zegt Mike lachend. Merel lacht en stelt voor om met z’n allen te zingen daarna zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *