Shelly wil strijden voor een betere sfeer tussen Gerrit en Timothy

Shelly wil strijden voor een betere sfeer tussen Gerrit en Timothy

Gerrit en Timothy konden het goed vinden met elkaar maar sinds enige tijd kunnen de twee mannen elkaar niet meer uitstaan. De twee lijken niet meer door een deur te kunnen met elkaar en hier wil Shelley graag verandering in brengen. Ze bespreekt haar plan met Jessie. Ik zat te denken, een kistje in het midden met twee stoelen en dan breng ik ze om de beurt naar binnen en dan ga ik ze vragen stellen vertelt Shelley tegen haar mede bewoner. Ze wil graag dat de mannen weer goed met elkaar omgaan en wil ze op deze manier weer bij elkaar brengen. Jessie vindt het een goed idee, maar denkt niet dat hij de aangewezen persoon is om hiermee te helpen. Zullen Gerrit en Timothy meewerken met Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *