Brenda krijgt een witte envelop met droevig nieuws

Brenda krijgt een witte envelop met droevig nieuws

Donderdag is Brenda langs geweest bij haar opa, om afscheid te nemen van hem omdat hij niet meer lang te leven zou hebben. Vandaag vindt Merel een witte brief in de brievenbus en ziet dat hij voor Brenda is. Oh Brennie zegt ze hardop terwijl ze in een rechte lijn naar Brenda toeloopt. Brenda zit niets vermoedend op haar bed wanneer ze ziet dat Merel een brief in haar handen heeft. Merel geeft de brief aan Brenda, die hem voorzichtig opent en hierna leest. Wanneer ze de brief leest komen de tranen van Brenda al snel en ze realiseert zich dat haar opa is overleden. Merel probeert Brenda te troosten, die tranen laat vloeien…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *