Komt er een taartenfabriek in Utopia 2?

Komt er een taartenfabriek in Utopia 2?

Jessie zit achter de laptop wanneer zijn oog op een e-mail valt. Hé Adriaan leest hij voor. Ik ben groot fan van jou en vind het erg goed dat je voor veganisme staat. Zaterdag ben ik jarig en een vegan taart van jou kan natuurlijk niet ontbreken. Wil jij een taart voor mijn verjaardag maken en deze opsturen? Jessie begint te lachen en besluit de mail uit te printen. Ik kreeg net een leuk mailtje binnen zegt Jessie als hij Adriaan tegen komt. Iemand wil een verjaardagstaart van je voegt hij eraan toe. Adriaan knikt. Leuk, ik maak wel een appeltaart zegt hij. En neemt zich voor deze aankomende zaterdag op te sturen. Ik denk echt dat we een soort van taartenfabriek hier gaan krijgen zegt Jessie. Ik ben echt heel benieuwd eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *