Het lijkt erop dat Shelley Gerrit en Timothy bij elkaar weet te brengen voor een gesprek

Het lijkt erop dat Shelley Gerrit en Timothy bij elkaar weet te brengen voor een gesprek

Timothy loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley aan komt lopen. Kan je je nog herinneren dat je gisteren tegen me zei dat als ik Gerrit en jou samen zou brengen, je dan met me mee zou gaan? Timothy knikt. Nou, dan is het moment nu daar gaat Shelley verder. En vertelt dat ze alles al heeft klaargezet in de Mongoolse tent, zodat de Gerrit en Timothy er kunnen praten. Wat later loopt Shelley richting Gerrit. Kan je je nog herinneren dat ik tegen je zei dat als ik jullie bij elkaar zou brengen, je wel een gesprek zou willen? begint ze. Gerrit denkt even na. Dat zouden we toch gisteren doen? Shelley bevestigd dat maar vertelt dat het moment er toen niet van is gekomen. Nu wacht Timothy op je in de Mongoolse tent om dingen met elkaar uit te spreken. Gerrit lijkt er op zijn beurt niet echt veel zin in te hebben maar gaat uiteindelijk toch met Shelley mee. Oké, is goed eindigt hij. Hoe zal dit verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *