Andrea haalt een grap met Maikel uit ter promotie van het trouble in paradise evenement

Andrea haalt een grap met Maikel uit ter promotie van het trouble in paradise evenement

Shelley loopt afgelopen avond met drinken naar de bovenverdieping van de silo en als ze bij de computerende Andrea aankomt, worden haar ogen groot. Andrea is op de computer namelijk bezig met het bewerken van een foto. De bedoeling is dat het hoofd van Maikel op een uitdagende mannelijke foto wordt geplakt. Na enig digitaal werk is de foto klaar. Shelley en Andrea moeten hard lachen als ze het eindresultaat zien. Ik ga stuk. Fantastisch zegt Andrea. Ik hoop dat hij tegen een geintje kan voegt ze eraan toe. Jawel reageert Shelley. Weet je wat ook een stunt zou zijn? Als je ze over het terrein heen hangt. De twee dames lachen en Andrea zegt dat de foto bedoeld is ter promotie van het evenement Trouble In Paradise. Trots laten ze de foto aan Merel en Jessie zien. De twee lijken de foto ook erg leuk te vinden. Andrea print vervolgens de foto uit en ze loopt ermee naar het bord waar de verkochte kaarten worden bijgehouden. Met doorzichtige tape plakt ze de foto bovenaan de meter. Ja, mooi merkt Andrea op. Met een grote glimlach loopt ze terug naar de silo. Zal Maikel ook om de foto kunnen lachen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *