Volgens Adriaan moet de groep zich schamen

Volgens Adriaan moet de groep zich schamen

Gisteren hebben de bewoners een back to basic actie georganiseerd, die helaas niet bij iedereen in de goede orde viel. Er haakte behoorlijk wat mensen af, waardoor alleen Adriaan, Hiske, Maikel, Kaylee, Dylan en Franny hebben meegedaan aan de actie. Wat vind jij er nou van dat iedereen alleen maar negatieve dingen kan zeggen vraagt Adriaan aan Jens. Het is echt weer maandagochtend antwoordt Jens zuchtend. De negativiteit lijkt best van invloed te zijn op Adriaan zijn humeur. Ik heb gisteren niks positiefs gehoord. Alleen maar doelloze, onderuithalende dingen. En dat noemt zich een groep? roept Adriaan geïrriteerd. Wij moeten ons kapot schamen eindigt hij. Zijn jullie het met Adriaan eens? Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *