Adriaan, Maikel en Hiske hebben een idee

Adriaan, Maikel en Hiske hebben een idee

Gisteren hebben Maikel, Adriaan en Hiske een gesprek gehad om vandaag vanaf 09:00 een dag terug naar de basis te gaan. Met terug naar de basis bedoelen ze dat ze eigenlijk alleen maar spullen van het terrein kunnen en mogen gebruiken en daarnaast worden de werkplaats, silo en de huisjes waar ze in slapen afgesloten om vervolgens buiten een tent te bouwen waar ze met zijn alle in kunnen zitten. Al vroeg zijn de drie bewoners uit de veren om alles te regelen. Adriaan is een flinke hoeveelheid rijst aan het koken en Maikel is spullen aan het verzamelen om mee te nemen naar buiten. Ook Hiske is her en der wat spullen aan het pakken die ze dan vervolgens kunnen gebruiken vandaag. Voor vrijwel alle bewoners is deze actie nog een verassing. Zodra het 09:00 is luid Adriaan de bel en loopt Maikel een megafoon over het terrein om iedereen richting de silo te halen.  Hoe zullen de bewoners hier op reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *