Jens kan Mylène soms niet uitstaan en bespreekt dit met Hiske

Jens kan Mylène soms niet uitstaan en bespreekt dit met Hiske

Hiske en Jens zijn afgelopen avond in gesprek over Mylène. Is het weer oké vraagt Hiske. Jens geeft aan dat het moeilijk is voor hem. En voegt eraan toe dat hij vaak ergernissen richting Mylène heeft maar niet weet waar het aan ligt. Is dat omdat we zo dicht op elkaars lip zitten? Of matchen wij als persoon gewoon niet zo goed? Of ben ik eigenlijk geïrriteerd naar andere mensen toe en reageer ik dat op jou af? vraagt Jens. En geeft aan dat er duizend redenen kunnen zijn die een factor spelen in zijn frustratie. Die wil ik niet per se aan haar vastleggen maar soms kan ik haar gewoon niet uitstaan voegt Jens hieraan toe. En vertelt ook nog dat hij soms aan Mylène aangeeft dat hij zijn ruimte nodig heeft maar dat heeft een tegenwerkend effect. Mylène geeft hem dan juist extra veel aandacht. Hij weet dan ook niet zo goed weet wat de situatie tussen hun twee nu is. Zal het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *