Adriaan twijfelt of hij op date moet gaan met een fan

Adriaan twijfelt of hij op date moet gaan met een fan

Adriaan heeft een bijzonder bericht gehad. Er is namelijk iemand die graag met hem op date wil. Shelley en Andrea delen het bericht met hun mede bewoner. Ze vertellen dat er een vrouw is die 28 mei met Adriaan op date wil. Adriaan is blij maar twijfelt. Andrea en Shelley leggen uit dat ze ook weleens vegetarisch kookt. Ze kookt wel vaak vegetarisch vertelt Shelley. Ik vind het voornamelijk spannend ook reageert Adriaan. Maar ze is wel allergisch voor kiwi gaat Shelley verder. Dat wordt geen kiwi ijs antwoordt Adriaan. Ondertussen komt Merel binnengelopen. Wat is er aan de hand vraagt ze. Adriaan heeft 28 mei een date laat Shelley weten. Oh, oké. Wat leuk zegt Merel. Ik had niet verwacht dat iemand met mij op date zou willen zegt Adriaan vervolgens en twijfelt nog wel of hij de date aan wil gaan, omdat hij nog geen foto van de vrouw heeft gezien. Wil je erover nadenken vraagt Shelley. Ik vind dat soort dingen… Tja… vervolgt Adriaan. Is het definitief een nee vraagt Shelley vervolgens. Hierop geeft Adriaan geen antwoord. Zal hij alsnog op date gaan of blijft het hierbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *