Kaylee en Dylan zijn gemotiveerder dan ooit voor hun tattoo shop

Kaylee en Dylan zijn gemotiveerder dan ooit voor hun tattoo shop

Het bezoek van tatoeëerder en Belgische mediapersoonlijkheid Fabrizio heeft een goede indruk achtergelaten op Kaylee en Dylan. De twee hebben veel tips gekregen en zijn sinds het bezoek gemotiveerder om hun tattoo shop te laten groeien tot iets moois. Fabrizio vindt dat Kaylee en Dylan talent hebben. Hij is van mening dat als Kaylee en Dylan meer zelfvertrouwen uitstralen en hun hart en ziel in het tatoeëren stoppen, dat het dan voor 1000 procent een succes wordt. Ook heeft Kaylee na het bezoek van haar familie weer positieve energie. Ze is er dan ook klaar voor om haar energie om te zetten in stappen in de goede richting.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *