Worden Maikel en Shelley een stel?

Worden Maikel en Shelley een stel?

Tijdens de casting dag zitten Adriaan en Dylan samen op de schommel als het gaat over Maikel en Shelley. Ook zij hebben duidelijk in de gaten dat er iets speelt tussen die twee. Er wordt flink geflirt door beide bewoners. Hoe lang gaat het duren voordat Maikel iets met Shelley gaat doen vraagt Adriaan. Die twee zitten al een tijd om elkaar heen te draaien voegt hij eraan toe. Dylan vraagt dit zich ook al een tijdje af, vanaf dag één al. Hij zou het wel heel leuk vinden maar vraagt zich wel af of het goed voor Shelley zal zijn om wéér iets aan te gaan met een bewoner.Denken jullie dat Maikel en Shelley een stelletje worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *