De bewoners uit Utopia 2 testen de vrijwilligers voor het Trouble In Paradise festival

De bewoners uit Utopia 2 testen de vrijwilligers voor het Trouble In Paradise festival

Trouble In Paradise komt met de dag dichterbij en de bewoners willen het goed georganiseerd hebben. Daarom willen ze de vrijwilligers trainen en testen op de meest voorkomende problemen. De vrijwilligers moeten nu achter de kraampjes staan en producten verkopen en diensten verlenen aan de bewoners en daar zijn ze heel overtuigend in. Zo testen de bewoners de vrijwilligers met onderstaande punten. Zullen de vrijwilligers geschikt zijn en gaat alles goed komen tijdens het festival?

– Het maken van polaroids
– Muntenverkoop
– Te weinig of te veel zout op de friet
– Genoeg saus
– Diefstal
– Snelheid van bestellingen
– Kennis van het terrein
– EHBO

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *