Fans van Merel sturen een vliegtuigje met een leuke boodschap over het Utopia 2 terrein

Fans van Merel sturen een vliegtuigje met een leuke boodschap over het Utopia 2 terrein

Terwijl de bewoners druk bezig zijn met het zoeken van vrijwilligers die willen helpen tijdens het Trouble in Paradise evenement, merkt Jessie op dat er een gezoem van boven het Utopia 2 terrein te horen is. Het trekt de aandacht van hem en hij roept de andere bewoners. Merel die samen met twee bezoekers bezig is, kijkt ook op. Ze zien een vliegtuig vliegen met een boodschap. Dat kan ik niet lezen zegt Merel tegen de anderen. Diva… In de… Dop… Merel is top leest ze vervolgens met moeite. Voorzichtig zakt het vliegtuig en lijkt de tekst scherper te worden. Oh nee zegt Merel vol vreugde. Ze lacht en weet haar vreugde niet een plekje te geven. Oh, wauw, oh Veel kreten volgen. Ze is ontzettend blij en begint snel te vloggen. Bedankt lieve fans zegt ze in haar camera.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *