Jens, Adriaan, Erik en Brandon zijn afgelopen avond gezellig aan het roddelen

Jens, Adriaan, Erik en Brandon zijn afgelopen avond gezellig aan het roddelen

Jens, Adriaan, Erik en Brandon zijn afgelopen avond gezellig aan het roddelen met elkaar. Ook Erik is weer vrolijker dan eerder op de dag. Jens voert een uitgebreid gesprek over zijn situatie met Mylène. En de andere mannen delen hierover hun mening en ervaringen. Ik wil nu gewoon mijn space hebben geeft Jens aan. De mannen laten weten dat het lachen is, dat Maikel er nu ook is. Wat een kerel is het ook hè? merkt Adriaan op. Hij snapt niet dat Maikel nog niks met Shelley heeft. Jens vertelt dat op de avond ervoor, Maikel best vroeg naar bed kwam. Very smart. Als je langer blijft hangen en er wordt een beetje gefriemeld vanaf zo’n moment. Dan ga je langzaam de fout in gaat Jens verdee.  Adriaan zegt lachend, misschien is dat wel m’n probleem. Dat ik altijd te vroeg naar bed toe ga. Jens reageert lachend dat als Adriaan dat niet deed, dat hij alle dames om zijn vinger had kunnen binden. Adriaan zegt verder dat hij niet denkt dat de dames hem aantrekkelijk vinden. Oh hij is weer aan het vissen roept Brandon. Brandon en Jens zeggen dat Adriaan wel houdt van een complimentje. Tuurlijk, ik ben een man reageert Adriaan lachend aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *