Een groot deel bewoners uit Utopia 2 doet niet mee aan het back to basic idee

Een groot deel bewoners uit Utopia 2 doet niet mee aan het back to basic idee

Zodra de bewoners te horen krijgen dat ze vandaag terug naar de basis moeten slaat de sfeer in de groep volledig om. Bijna niemand lijkt het er me eens te zijn en al snel haken er een hoop mensen af. Jessie geeft aan dat hij vandaag genoeg plannen heeft en gewoon in zijn eigen bed slaapt vanavond. Jens snapt niet waarom ze dit juist vandaag willen doen en waarom niet op een warme dag. Merel geeft aan dat ze zich vandaag volledig op het festival wil gaan focussen en Mylène en Andrea geven ook aan dat ze hun matras voor geen goud buiten willen neerleggen. Ook Brandon, Gerrit en Erik zijn het er helemaal niet mee eens en ook hun besluiten om niet mee te doen. Uiteindelijk blijven alleen Adriaan, Hiske, Maikel, Kaylee, Dylan en Franny over, die hun spullen pakken en alles naar buiten brengen. Vervolgens lopen ze met dit groepje over het Utopia 2 terrein om te kijken wat voor materiaal ze kunnen gebruiken om een tent mee te bouwen. Hoe denk jij dat dit zich gaat ontwikkelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *