Jens en Jessie praten over de minimalisten in Utopia 2

Jens en Jessie praten over de minimalisten in Utopia 2

Jessie en Jens lopen over het Utopia 2 terrein richting het hout wat gekocht is voor festivalterrein en ze beginnen dan een gesprek over het de minimalisten binnen Utopia 2.  Ik ga morgen even in de groep gooien dat we deze week even gas moeten geven met zijn allen op het terrein begint Jessie. Dan denk ik dat het terrein af is deze week voegt hij eraan toe.  Alleen is het wel zo dat die smerige minimalisten met zijn allen hebben bekokstoofd, dat aangezien wij nu niet helpen, hun ons ook niet gaan helpen reageert Jens op zijn beurt. Dan doen ze dat toch niet gaat Jessie verder. Dan gaan ze toch gewoon los van de bv? Dan gaan ze lekker hun eigen geld verdienen. Dan pak ik gewoon hun zakgeld af. Als we het hadden gedaan bij de verkoop van de 500ste kaart, dan hadden alles afgesloten en hadden we filters gebruikt om water uit de vijver te drinken. Nu drinken ze gewoon water uit de kraan, ze hebben matrassen mee. Dan is de jeu er toch al af gaat hij verder. Jazeker antwoordt Jens. Waarvoor doe je het dan vraagt Jessie. Doe je het om jezelf in de maling te nemen? Want een andere reden kan ik niet bedenken. Ze zeiden wel, dan kost het geld antwoordt Jens. Maar ik vind dat het dan wel echt een actie is eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *