Brandon is teleurgesteld in Dylan omdat hij zo nodig moet kamperen

Brandon is teleurgesteld in Dylan omdat hij zo nodig moet kamperen

Eerder vandaag hebben een paar bewoners gekozen om mee te doen aan de back to basic actie. Hier valt ook Dylan onder. Dit betekende wel dat hij de afspraak die hij met Brandon had gemaakt om vandaag een tatoeage bij hem te zetten ook niet door kon gaan. Dit kon Brandon helemaal niet waarderen. Rond 13:00 uur besluit Dylan dat hij het maar niks vindt om de hele dag stil te zitten en vrijwel niks te doen. Dus hij besluit om alsnog de tattoo shop open te gooien en Brandon zijn tatoeage te geven. Terwijl Dylan in de shop alles aan het voorbereiden is, komt Brandon zijn kant op.  Ik kan dit jou niet aan doen en ik kan mijzelf niet zo vervelen. Zullen we maar beginnen? zegt Dylan. Nee, nee, nee, nee. De keuze heb ik bij jou gelaten en jij kiest ervoor om met iets mee te gaan wat eigenlijk geen lock down is antwoordt Brandon. Ja, dat snap ik. Maar ik voel me er wel heel lullig over gaat Dylan verder. Dat is je eigen schuld reageert Brandon. Vandaag heb ik andere plannen voegt hij eraan toe.  Dat vind ik echt k*t, maar ik snap je wel. Principes hè zegt Dylan. Ik heb ook vaak een gesprek met je gehad vervolgt Brandon Je wilt tatoeëren on top hebben en dan kies je ervoor om te gaan kamperen. Dan denk ik ja dat is wel, in mijn optiek, jouw fout. Ja dat zie ik nu ook in antwoordt Dylan maar dat had ik eigenlijk vanmorgen in moeten zien. Daar geef ik je wel gelijk in. Dus ik zou zeggen, veel plezier met kamperen. Weet ook niet zo goed wat je nu precies in die tattoo shop doet? vraagt Brandon vervolgens.  Ja ik dacht ik ga alles klaarzetten reageert Dylan. Brandon merkt op dat als hij zulke dingen erboven ziet dan is het bij hem gauw klaar is. Dat snap ik zegt Dylan. Ik zou hem wel nog heel graag bij je willen zetten. Dat doen we later wel een keer zegt. Hier had ik echt even beter over na moeten denken. Dat zie ik te laat pas in benadrukt Dylan op zijn beurt. Weet je wat het is zegt Brandon. Ik maak een week van tevoren deze zondag vrij. Als jij dan wilt gaan kamperen, dan is dat aan jou. Ja dat is ook zo reageert Dylan. Dat is mijn fout geweest. Ik wilde iedereen tevreden houden, maar hierin hou ik jou niet tevreden. Nee maar je kan ook nooit iedereen tevreden houden benadrukt Brandon. Dat begin ik nu ook te merken eindigt Dylan het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *