Weet Gerrit al meer over Mylène haar mysterieuze brief?

Weet Gerrit al meer over Mylène haar mysterieuze brief?

Gisteren was de gevonden brief van Mylène aan Gerrit het gesprek van de dag. De geschreven tekst ging al gauw het hele Utopia 2 terrein over nog voordat Mylène hier zelf van op de hoogte was. Vandaag praat Hiske hier met Gerrit over verder. Zij is benieuwd of Gerrit al wat meer van Mylène heeft gehoord over de brief. Er is nu een dag overheen. Heb je nog wat gehoord over de brief van Mylène? vraagt Hiske aan het begin van het gesprek. Nee antwoordt Gerrit. Ik zie haar ook bijna niet op het terrein voegt hij eraan toe. Denk je dat ze er mee zit dat mensen die brief hebben gelezen? reageert Hiske vervolgens. Geen flauw idee laat Gerrit weten. maar ik zie bijvoorbeeld Jens en Mylène ook niet samen. Volgens mij gaat dat niet zo lekker. En geeft verder aan dat hij het zelf niet chill zou vinden als hij in de schoenen van Mylène zou staan. Hij vermoedt dat Mylène nog steeds last heeft van de keuze om uit elkaar te gaan. Toch vindt hij het raar dat dit via een briefje moet. Gerrit staat open voor een gesprek met haar, maar hij heeft haar zelf niks te melden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *