De bewoners hebben een uitdaging bedacht, gaan Jessie en Merel tongzoenen?

De bewoners hebben een uitdaging bedacht, gaan Jessie en Merel tongzoenen?

Binnenkort organiseren de bewoners het evenement Trouble In Paradise ter ere van het tweejarig jubileum van Utopia 2. Inmiddels hebben de bewoners al heel wat kaarten verkocht, maar om het evenement tot een ultiem succes te maken hebben ze afgelopen avond een uitdaging bedacht voor Jessie en Merel. Vijfhonderd kaarten tongen? vraagt Jessie. Merel begint te lachen. Staat dat er vraagt Jessie. Ja antwoordt Merel en Jessie laat weten dat dat dan maar moet. Samen kijken ze naar de meter, waarop het aantal verkocht kaarten wordt bijgehouden. Merel lijkt echter te twijfelen aan de gestelde uitdaging. Op commando?! Zullen Merel en Jessie de uitdaging aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *