Jessie is klaar met het gedrag van de groep als hij erachter komt dat er drank van de bv genuttigd is

Jessie is klaar met het gedrag van de groep als hij erachter komt dat er drank van de bv genuttigd is

De bewoners hebben gisteren een drankje gedaan en als Jessie hier afgelopen avond achter komt, lijkt hij er helemaal klaar mee te zijn. Volgens hem is deze drank namelijk van de bv, zodat ze dit kunnen gebruiken voor evenementen. Jessie bekijkt de turflijst en hij schudt zijn hoofd. Er is weer veel te weinig geturfd merkt hij op. Ik denk dat ik binnenkort maar eens mijn werkzaamheden neer ga leggen. Ik doe het toch voor Jan l*l voegt hij eraan toe. Boos loopt hij naar buiten en daar spreekt hij Maikel aan. Jessie legt uit dat de drank van de bv is en dat de bewoners hier gisteren van hebben gedronken. Jij hebt gezegd dat het prima was vraagt hij vervolgens aan de nieuweling. Nee? Wie heeft dat gezegd reageert Maikel op zijn beurt. De mensen binnen zegt Jessie. Maikel lijkt niet te snappen dat de bewoners dit over hem hebben gezegd. En Jessie legt uit dat mensen de snacks ook niet bijhouden. Ik had vorige keer 24 snacks achter mijn naam. Niet omdat ik meer eet dan anderen maar omdat ik de enige ben die hier alles eerlijk turft gaat hij verder. Het is echt te zot voor woorden. Waarom moet ik er altijd zelf achter komen en als zakgeldpolitie op gaan treden? Weet je wat? Jullie gaan het maar lekker zelf uitzoeken. Iemand anders gaat de financiën maar doen. Ik ben het helemaal zat eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *