Maikel ontvangt voor de eerste keer sinds hij in Utopia 2 woont post

Maikel ontvangt voor de eerste keer sinds hij in Utopia 2 woont post

Goed nieuws voor Maikel op deze nieuwe dag. Hij krijgt zijn eerste post in Utopia 2. Brandon pakt de post uit de brievenbus en brengt deze naar hem toe. Volgens Maikel kon hij zijn post niet snel genoeg krijgen. He he! Potverdomme! Heeft ook effe geduurd he roept hij sarcastisch. Hij neemt vervolgens plaats op het plateau om op zijn gemak de brieven te lezen. Wat later vertelt hij aan de bewoners dat hij het fijn vond om de post te ontvangen maar het wel een beetje gek vindt omdat het nu weer een maand gaat duren voordat hij weer post krijgt. Gelukkig staan er ook nog wat motiverende woorden in de brieven. Zo moedigt zijn vriendin hem aan om zijn dromen na te jagen. Maikel zijn dag kan in ieder geval niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *