De bewoners staan nog altijd flink in de min en gaat Jessie nog wel zoenen met Merel?

De bewoners staan nog altijd flink in de min en gaat Jessie nog wel zoenen met Merel?

De bewoners komen samen in de silo om te vergaderen. Jessie heeft de financiën bijgewerkt en laat weten dat ze nog ongeveer €10.000 in de min staan. Daar komt bij dat de inkomsten uit de webshop hier al bij opgeteld zijn en dat er nog behoorlijk wat facturen betaalt moeten worden. Binnenkort vindt het Trouble in Paradise festival plaats en de bewoners willen maar al te graag dat het festival uitverkocht raakt. Andrea stelt daarom voor om nog wat leuke acties te bedenken. Eén actie is al in werking gezet, namelijk dat Jessie en Merel eindelijk gaan kussen als er 500 kaarten verkocht worden. De bewoners lachen maar Jessie laat weten zich er niet prettig bij de voelen. De rest van de bewoners proberen hem over te halen maar of Jessie zich aan zijn belofte houdt is nog maar de vraag. Andrea vindt dat Jessie voor een keuze staat of blijf van elkaar af of ga met elkaar. Jullie zijn zo klef voegt ze er nog aan toe. Gerrit laat weten dat hij het niet vindt kunnen dat er een tekst over de kus op de webshop is geplaatst en dat Jessie zich nu probeert terug te trekken. Wat vinden jullie dat Jessie zich er niet goed bij voelt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *