Gerrit vraagt zich af of Maikel het nieuwe vriendje van Shelley is

Gerrit vraagt zich af of Maikel het nieuwe vriendje van Shelley is

Gerrit en Shelley hebben enige tijd een relatie met elkaar gehad. Op dit moment zijn ze al een tijdje uit elkaar maar het ziet ernaar uit dat Gerrit nog wel om haar geeft. Een aantal weken geleden is Maikel de nieuwe bewoner van Utopia 2 geworden en Shelley kan het goed met hem vinden. Gerrit en Shelley lopen samen over het terrein als Shelley plotseling over Maikel begint. Ik mag naast Maikel staan als hij gaat draaien laat ze enthousiast weten. Gerrit is er even stil van. Is dat je nieuwe vriendje vraagt hij voorzichtig. Shelley ontkent dit. Het is wel echt heel romantisch zegt hij dan. Ja, lief hè? antwoordt Shelley met een glimlach. Gerrit vraagt zich vervolgens af of ze Maikel leuk vindt maar dit ontkent ze. Hij is te jong, maar qua uiterlijk wel laat ze aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *