Gerrit en Shelley praten over hun onderlinge relatie

Gerrit en Shelley praten over hun onderlinge relatie

Shelley en Gerrit hebben de Mongoolse tent opgezocht en de twee bewoners bespreken hun onderlinge relatie. Gerrit heeft het gevoel dat hij op bepaalde vlakken namelijk geen hoogte van Shelley kan krijgen. Als je niet weet hoe iemand is en wat er in zijn hoofd rondgaat, dan kun je je ook niet inleven, zegt de mannelijke bewoner. Alles wat je zegt gaat nu het ene oor in en het andere oor uit. Omdat het best wel onzin is wat je zegt. Het gaat er bij mij gewoon om dat je respect moet hebben voor mij in een relatie. Ik moet wel rekening houden met jouw gevoel, maar andersom wordt dat niet gedaan. Dat soort dingen vind ik heel krom, zegt Shelley. Dat snap ik, zegt Gerrit. Maar ik geef wel duidelijk grenzen aan en jij hebt dat minder. Daar is Shelley het niet mee eens. Volgens haar hebben zij en Gerrit vaak ruzie gehad en weet Gerrit dondersgoed wat ze wel en niet leuk vindt. Gerrit reageert dat je in de mini samenleving iemand niet door en door kan leren kennen. Als je een verwachting hebt naar iemand toe, dan kan je dat officieel niet verwachten als je het niet eens hebt uitgesproken. Dat is een verwachting en dat kan je alleen teleurstellen. Ik weet niet wat jij van mij verwacht, zegt hij. Jij kan het allemaal zo mooi vertellen, maar echt jij snapt het gewoon niet, geeft Shelley aan. Shelley staat nog steeds achter haar standpunt dat Gerrit geen rekening met haar heeft gehouden in de mini samenleving. Ze vindt dat Gerrit hiervan moet leren. Op zijn beurt is Gerrit van mening dat Shelley nog niet met zijn leerpunten aan de slag is gegaan, maar daar is Shelley het niet mee eens. Ze zou naar Gerrit komen als haar iets dwarszat en dat doet ze nu ook. Zullen de twee er samen uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *