Adriaan heeft een verrassing voor de bijna jarige Brandon in petto

Adriaan heeft een verrassing voor de bijna jarige Brandon in petto

Aanstaande woensdag is Brandon jarig en blaast hij 22 kaarsjes uit. De bewoners zijn afgelopen avond druk aan het nadenken voor een leuk cadeau om hem te verrassen. Als Adriaan samen met Franny en Shelley in de silo staat, fluistert hij dat hij iets leuks weet voor zijn mede bewoner. Ik ben aan het kijken of ik een voetbalclinic hier naar binnen kan halen van Vitesse vertelt hij. Franny vertelt dat Brandon al heeft aangegeven dat hij niks voor zijn verjaardag hoeft maar hier hebben ze maling aan. Ze vinden dat hij het namelijk verdient. Die jongen vraagt nooit om iets. Hij vindt het hartstikke leuk! Gaat het Adriaan lukken om een voetbalclinic te regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *