Mylène is in tranen door de verstandshouding die ze momenteel met Gerrit heeft

Mylène is in tranen door de verstandshouding die ze momenteel met Gerrit heeft

Gerrit en Mylène lijken het niet echt goed met elkaar te kunnen vinden en dit lijkt Mylène verdrietig te stemmen. Samen met Jens en Hiske heeft ze afgelopen avond een bankje opgezocht. Mylène vertelt in tranen dat ze soms vergeet hoe Gerrit eigenlijk over haar denkt. Volgens Jens heeft Gerrit onder andere gezegd dat hij genoeg mensen in Utopia 2 heeft waar hij mee op kan schieten en dat hij Mylène niet nodig heeft. We hebben allemaal wel een keer mot met elkaar reageert Jens. Het is gewoon wel een keer leuk geweest. We mogen wel weer een keer kijken naar de toekomst voegt hij eraan toe. Ja. Er moet wel een soort van omgangsvorm zijn waar iedereen het mee eens is merkt Hiske op. Dat je niet op je tenen moet lopen als je de ander tegenkomt. Misschien vindt Gerrit het ook wel heel moeilijk gaat Jens verder. Een ander scenario zou zijn dat hij nog steeds gevoelens voor jou heeft. Het is even out of the box hè. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom hij jou niet toelaat. Mylène laat vervolgens weten dat ze niet weet waarom Gerrit zo tegen haar doet. Ze heeft in ieder geval weinig zin om op hem af te stappen. Jens denkt dat Gerrit ook baalt van de situatie, ondanks dat hij er weinig van laat blijken. Hiske deelt deze mening. Ze hoopt dat de twee toch met elkaar in gesprek zullen gaan om aan hun verstandshouding te werken. Zullen Gerrit en Mylène snel met elkaar gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *