Maikel vindt Andrea een f*cking kleine etter

Maikel vindt Andrea een f*cking kleine etter

Shelley loopt afgelopen avond richting de silo als ze Maikel en Andrea ruzie met elkaar hoort maken. Maikel wil namelijk een jasje met zijn eigen naam erop en Andrea wilde dit wel voor hem regelen. Maikel is er echter zelf ook achteraan gegaan, tot grote frustratie van Andrea. Jij bent de grootste sukkel begint Andrea. Jij bent een kleine sukkel. F*cking kleine etter reageert Maikel op zijn beurt. Hoe oud ben je nou? Gedraag je dan ook eens naar iemand van 31. Echt serieus jongen. Kinderachtig iets. Donder op joh voegt hij eraan toe. Ja dag antwoordt Andrea. Maikel loopt boos de silo uit langs Shelley. Hij frustreert hem dat Andrea het laatste woord wil hebben. Shelley spreekt Maikel vervolgens aan, maar daar heeft hij geen zin. Hij heeft namelijk ook wat irritaties naar haar toe. Shelley zou Maikel op tijd knippen, maar ondertussen is de avond bijna gevallen. Voor Maikel hoeft het daarom niet meer. Zullen de drie het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *