Jessie wil een voetbalwedstrijd organiseren in Utopia 2

Jessie wil een voetbalwedstrijd organiseren in Utopia 2

Jessie is afgelopen avond druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement Trouble In Paradise. Toch lijkt hij alweer een idee te hebben voor een volgend evenement. Enthousiast vertelt hij zijn plan aan Maikel. Ik heb het vandaag al tegen een paar mensen gezegd en daar ga ik echt mee bezig, zodra dit evenement dichterbij komt en er niet zoveel moet gebeuren volgende week begint Jessie. Dan ga ik alvast bezig met het organiseren van het volgende evenement. Dat wordt een voetbalwedstrijd. Voetbalwedstrijd? vraagt Maikel. Ja antwoordt Jessie. Zo’n vijf tegen vijf. Hier zo’n kunstgrasveld neerleggen. Dit is dik hé gaat Maikel verder. Dan kun je er gewoon een toernooitje van maken. Hij ziet het helemaal zitten en hij vraagt welke teams Jessie graag uit zou willen nodigen. Jessie laat weten dat hij graag het zaalvoetbalteam van Jong Oranje naar de mini samenleving wil halen. Volgens hem moeten de bewoners alleen zorgen dat ze er een leuk evenement omheen creëren. Jessie is vastbesloten om binnenkort snel aan de organisatie te beginnen. Gaat de groep ook zo enthousiast zijn over het plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *