Hiske en Gerrit praten over Mylène

Hiske en Gerrit praten over Mylène

Gerrit en Hiske zochten afgelopen avonsamen een huisje op. Hiske heeft een gesprek met Mylène en Jens gehad, waarbij Jens vertelde dat Gerrit mogelijk nog gevoelens voor Mylène heeft. Hiske wil daarom graag weten hoe Gerrit hierover denkt. Lachwekkend. Dat vind ik best wel raar. Dat is echt het allerlaatste wat ik mijn hoofd heb, zegt de mannelijke bewoner. Dat dacht ik ook. Mijn mond viel een beetje open, zegt Hiske. Nee, zo voel ik het niet, benoemd Gerrit. Gerrit vraagt zich af of Mylène nog naar hem toe zal komen om te praten. Volgens Hiske vindt Mylène dat heel lastig, omdat ze niet weet hoe Gerrit zal reageren. Hiske legt uit dat Mylène geen zin heeft in een verwijtend gesprek. Dat lijkt Gerrit te snappen. Wat is haar reden dat ze het gesprek zo graag aan wil gaan? vraagt Gerrit.  Dat wil ze nog niet eens zo heel erg graag. Ze wil alleen gewoon dat jullie normaal met elkaar omgaan, zegt de vrouwelijke bewoonster. Wat moet ik ervan zeggen? Niet zoveel eigenlijk. Vooralsnog lijkt Gerrit de situatie tussen hem en Mylène wel prima te vinden. Gerrit wil absoluut niet naar Mylène toe om met haar te praten. Als zij naar hem toe zou komen, dan wil Gerrit best met haar praten. Hij vertelt Hiske dat hij zelf niet de behoefte heeft om op Mylène af te stappen. Als ze een gesprek met hem wil hebben, dan moet Mylène zelf naar hem komen. Zullen de twee bewoners uiteindelijk met elkaar gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *