Frank van Etten komt optreden in Utopia 2

Frank van Etten komt optreden in Utopia 2

Jessie en Merel zitten achter de computer als er een mailtje binnenkomt. Het is een video van Frank van Etten die verteld dat hij er super veel zin in heeft om op het festival te komen zingen. Ik hoop echt dat het een meezinger wordt zegt Jessie. Vervolgens roepen ze de rest van de groep bij de computer. Alle bewoners reageren enthousiast. Ik heb er echt super veel zin in roept Gerrit blij uit. Gaat het trouble in paradise festival een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *