Shelley krijgt een mailtje binnen met een leuke aanbieding

Shelley krijgt een mailtje binnen met een leuke aanbieding

Hiske haar oog valt op een super leuke mail voor Shelley. Zodra Shelley door Hiske wordt geroepen, komt ze snel naar boven om te kijken waar het mailtje over gaat. Het blijkt een mailtje te zijn waarin staat dat ze een cursus acteren aangeboden krijgt. Dit is dik roept Shelley keihard door de silo. Dan komt ook Franny richting de computer om te kijken wat er aan de hand is. Ik heb een mailtje binnen gekregen om te starten met acteren, ik kan lessen krijgen vertelt Shelley vrolijk. Vol trots loopt Shelley weer naar beneden om daar het goede nieuws te vertellen aan de rest van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *