Adriaan vindt dat Brandon zichzelf wegcijfert en spreekt hem erop aan

Adriaan vindt dat Brandon zichzelf wegcijfert en spreekt hem erop aan

Adriaan loopt over het Utopia 2 terrein heen waar Brandon druk aan het werk is. Ziet er mooi uit Brandon! Netjes man complimenteert hij hem. Op 1 juni vieren de bewoners het eenjarig jubileum waar nog behoorlijk veel voor gedaan moet worden. Ik ben nog ergens mee bezig voor jou gaat Adriaan verder. Het is nog niet helemaal zeker, maar het is voor je verjaardag. Van jou hoeft het allemaal niet, maar het gebeurt lekker wel. Dat we af en toe een beetje een woordenwisseling hebben is tot daar aan toe, maar ik vind je gewoon een aardige jongen voegt hij eraan toe. Deze woorden lijken Brandon goed te doen. Hij geeft hem een knuffel en laat weten dat hij het zelfde over Adriaan denkt. Af en toe mot met elkaar vervolgt Brandon maar dan spreken we het uit en dan is het klaar! Maar ook jongen, ga eens even lekker naar binnen om je tattoo te laten zetten reageert Adriaan. Ik snap dat dit ook af moet, maar die tattoo is ook belangrijk. Als je familie er straks is, wil je toch je tattoo laten zien? Dit komt echt wel af benadrukt hij. Het is duidelijk dat Adriaan echt het beste voor Brandon wil. Adriaan zegt tegen Brandon dat hij altijd zichzelf wegcijfert en nooit iets voor zichzelf doet. Ik gun je dat soort dingen, oprecht eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *