Hiske roept de groep bij elkaar, komt er een dakloze verslaafde in Utopia 2 wonen?!

Hiske roept de groep bij elkaar, komt er een dakloze verslaafde in Utopia 2 wonen?!

De bewoners verzamelen zich in de silo. Hiske heeft de groep bij elkaar geroepen omdat ze een mededeling voor iedereen heeft. De reden dat ik de groep bij elkaar haal, is omdat natuurlijk straks Ikbal komt begint Hiske. Hij is dakloos, thuisloos, verslaafd aan gokken, 28. Hij leeft al een tijdje op straat en hij wil eigenlijk een huisje, werk en gewoon weer meedoen in de maatschappij. Maar dat lukt nog niet. Hij komt zijn verhaal straks doen en uiteindelijk hopen we dat we hem uiteindelijk kunnen helpen. Hiske legt verder uit dat Ikbal tijdelijk onderdak nodig heeft om zijn leven weer op de rit te krijgen. Daarom wil Hiske graag aanbieden dat de dakloze Ikbal een tijdje in de mini samenleving kan verblijven. De bewoners lijken het een goed plan te vinden.  Ik denk dat het belangrijk is dat iedereen goed beseft dat als hij wil blijven en we hem gaan helpen reageert Jessie. Dat het echt levens veranderend kan zijn. Dus dat iedereen waar nodig kwaliteiten en kennis overdraagt om te zorgen dat hij straks een compleet ander leven heeft voegt hij eraan toe. Ik denk dat het ook supertof is voor ons ook benadrukt Hiske. Ja, gaaf dat je dit voor iemand kan doen reageert Mylène. Na de vergadering wordt de slaapplek voor Ikbal klaargemaakt. De bewoners zijn vastbesloten om de dakloze zich thuis te laten voelen in Utopia 2. Zal Ikbal ingaan op het aanbod van Hiske en de andere bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *