Jessie heeft een plan bedacht om zichtbaar te maken wie er werkt en wie niet

Jessie heeft een plan bedacht om zichtbaar te maken wie er werkt en wie niet

Jessie en Adriaan zijn druk aan het werk als Jessie Adriaan aanspreekt. Hij heeft namelijk een nieuw plan bedacht om zichtbaar te maken wie er werkt en wie niet. Ik ben bezig met het bestellen van vijftien keer een oranje overall zegt Jessie. Dan wil ik net zoals in een voetbalkleedkamer naambordjes boven in de silo naast het pashokje. Met je overall netjes opgevouwen op een plankje en dan ’s ochtends sta je voor de keuze, ga ik werken of ga ik niet werken voegt hij eraan toe. Het idee is dat de werkers een overall aantrekken en de niet werkers in hun casual kleren blijven lopen. Volgens Jessie kunnen de bewoners elkaar dan ook aanspreken op de werkzaamheden en kan er inzichtelijk worden gemaakt wie er wel en wie er niet iets doet. Adriaan moet lachen en hij lijkt het plan helemaal te zien zitten. Zal Jessie zijn plan doorzetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *