Dakloze Ikbal wordt warm onthaald door de bewoners in Utopia 2

Dakloze Ikbal wordt warm onthaald door de bewoners in Utopia 2

De poort van Utopia 2 gaat open en de dakloze Ikbal komt binnen. In zijn handen heeft hij twee vuilniszakken met onder andere kleren en trots laat hij zijn spullen aan Erik zien. Niet veel later verzamelen de bewoners in de silo en Ikbal stelt zich enthousiast voor aan de groep. Hiske neemt het woord en ze vertelt dat de situatie van Ikbal de bewoners heeft bereikt. We zijn heel nieuwsgierig naar je verhaal. Voel je welkom, thuis benadrukt Hiske verder. Ikbal vertelt dat hij niet weet waar hij zijn verhaal moet beginnen en Adriaan vraagt daarom hoe Ikbal dakloos is geworden. Ikbal begint zijn levensverhaal te vertellen. De bewoners zijn doodstil en ze luisteren aandachtig naar zijn woorden. Na wat vragen van de bewoners vertelt Hiske dat ze een bed klaar hebben staan voor Ikbal en dat hij een tijdje mag logeren in Utopia 2. Daar is Ikbal erg blij mee en hoopt in Utopia 2 rust te vinden en zijn kwaliteiten te ontdekken. Wat later vertrekt de groep voor een rondleiding over het terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *