De vierde artiest van Trouble in Paradise evenement is bekend

De vierde artiest van Trouble in Paradise evenement is bekend

Nadat de bewoners zich afgelopen avond allemaal bij Gerrit in het atelier hebben verzameld, laat Gerrit zijn eerste eigen remix horen. De bewoners zijn onder de indruk en dansen gezellig mee. Ook Gerrit lijkt tevreden te zijn maar toch is er nog werk aan de winkel voor hem. Na Gerrit zijn remix neemt Jessie het woord om de vierde artiest van Trouble in Paradise aan te kondigen. Dit was voor de bewoners nog een geheimpje. Op een tv wordt er een videoboodschap afgespeeld van de persoon kwestie. Frank van Etten verschijnt op beeld, bekend van Huisje op wielen en hij vertelt de bewoners dat hij op 1 juni mee komt feesten tijdens het eenjarig bestaan van Utopia 2. De bewoners zijn blij met de komst van deze artiest. Vervolgens wordt er flink gejuicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *