Merel vindt dat Hiske haar te veel pusht

Merel vindt dat Hiske haar te veel pusht

Franny en Merel zitten afgelopen avond gezellig in hun huisje als ze zich klaarmaken voor de nacht. Merel vertelt dat ze echt doodop is. Dan gaat de deur open en stapt Jessie naar binnen. Hij geeft Merel een knuffel en wenst haar een fijne nachtrust toe. Als hij het huisje weer uit is, plaagt Franny haar met wat zoengebaren. Merel moet hier om lachen maar geeft ook aan dat ze gisteren gek werd van Hiske. Volgens haar is Hiske haar heel erg aan het pushen om een stap verder te gaan met Jessie. Ik was gisteren echt boos op Hiske, het ging alleen maar over Jessie. Houd je kop man voegt ze eraan toe. Hiske beloofde te stoppen maar ging tien minuten daarna weer vrolijk verder hierover, aldus Merel. Dan moet je maar eens een keer sexy doen, dan ben je er vanaf grapt Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *