Brandon ontvangt zijn eerste kadootje al vroeg in de ochtend

Brandon ontvangt zijn eerste kadootje al vroeg in de ochtend

Brandon mag vandaag 22 kaarsjes uitblazen. Terwijl hij langzaam wakker wordt in de caravan, heeft Franny een aantal enveloppen gevonden in de brievenbus. Ze vist de post uit de bus en snel loopt ze naar Brandon. Wow! roept de mannelijke bewoner. Franny wenst hem veel plezier en laat Brandon alleen. Een beetje slaperig komt Brandon overeind en hij opent de eerste envelop. Brandon begint te lezen en al snel komt er een lach op zijn gezicht. Snel maakt hij ook de andere envelop open. Met een gebalde vuist in de lucht lijkt de dag van Brandon nu al niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *