De bewoners laten Brandon zijn verjaardag niet ongestoord voorbij gaan

De bewoners laten Brandon zijn verjaardag niet ongestoord voorbij gaan

Brandon heeft vanochtend post gehad. Als hij uitgelezen is en zich heeft aangekleed, doet hij de deur van de caravan open. Daar staan Franny, Dylan, Kaylee en Andrea al op hem te wachten. Vrolijk zingen ze voor zijn verjaardag. Met een grote glimlach luistert Brandon naar de zingende bewoners en na het lied wordt hij uitgebreid gefeliciteerd. Als Brandon even later de silo binnenstapt wordt hij ook door de andere bewoners gefeliciteerd en toegezongen. De bewoners laten Brandons verjaardag niet ongestoord voorbij gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *