Adriaan en Merel hebben een heftige ruzie tijdens de vergadering van 22 mei

Adriaan en Merel hebben een heftige ruzie tijdens de vergadering van 22 mei

De bewoners verzamelen zich in de silo voor de vergadering. Allereerst wordt er een ronde gemaakt, waarbij iedereen vertelt waar of zij mee bezig is. Al snel gaat het gesprek over de promotievideo die Merel op wil nemen voor het evenement Trouble In Paradise. De bewoners lijken er echter niet uit te komen wanneer ze deze video op willen nemen. Er wordt voorgesteld om de video ’s avonds op te nemen, maar daar lijkt Adriaan niet aan mee te willen doen.

Lieve mensen zegt Adriaan vervolgens. Ik ben vandaag al bezig geweest met stenen. Op een gegeven moment na zes of zeven uur ’s avonds vind ik het ook wel een keer genoeg en dan wil ook gewoon tijd voor mezelf kunnen hebben. En wil best direct na het eten een video opnemen maar hij lijkt weinig zin te hebben om lang te wachten. De bewoners hebben vaak nog andere dingen op de planning staan. Merel lijkt ondertussen klaar te zijn met het verhaal van Adriaan. Er moet ergens water bij de wijn gedaan worden reageert Merel. De een wil niet ’s ochtends, de ander wil niet ’s avonds… Dan is het precies zoals je zegt, als mensen er niet bij zijn, dan zijn ze er niet bij. Maar dan moeten we niet boos zijn als ze er niet bij zijn gaat Adriaan verder. Op een gegeven moment wil ook tijd voor mezelf benadrukt hij. Oke antwoordt Merel. Jij bent er niet bij en mensen die er wel bij zijn, zijn er wel bij. Het is een feest voor ons allemaal, dus als je er niet bij bent sta je niet achter het feest. Perfect. Dus sta ik niet achter het feest zegt Adriaan. Wat sta ik nou te doen? Ik sta toch ook weer te straten, of niet? Hoezo sta ik niet achter het feest?  Merel laat weten dat ze geen zin heeft in het hele verhaal van Adriaan. Adriaan gaat hier fel tegen in door te zeggen dat hij ook geen zin heeft in het geouwehoer van Merel. De twee gaan nog even verder met elkaar in discussie en uiteindelijk gaat de vergadering verder.

Jessie wil namelijk nog een belangrijk punt bespreken. Hij vindt dat er veel uitgaven worden gedaan waar hij niets van weet, terwijl hij juist verantwoordelijk is voor de financiën. En legt daarom uit hij vanaf nu op de hoogte wil zijn van alle inkomende en uitgaande kasstromen. Als er vanaf nu nog iets van de bv wordt besteld zonder dat hij hier weet van heeft, dan gaat dat volgens Jessie van het zakgeld af. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *