Wie mag Trouble in Paradise presenteren, wordt het Shelley of Merel?

Wie mag Trouble in Paradise presenteren, wordt het Shelley of Merel?

1 juni is het Trouble in Paradise evenement in Utopia 2. Dat wordt georganiseerd door Jessie en Merel. Shelley wil graag meer inspraak in de organisatie en heeft daarom aangegeven te willen presenteren. Merel heeft aangegeven niet te willen presenteren met Shelley maar Shelley neemt hier geen genoegen mee. Ze vraagt de mening van mede bewoners Franny en Brandon. Mij maakt het niet uit wie het doet, maar als jij dat wil doen, waarom niet geeft Brandon aan. Shelley wil het op haar beurt graag samen doen met Merel. Maar ze wil het alleen doen en dit vind ik jammer voegt ze eraan toe. Franny vindt dat iedereen de kans moet krijgen om te doen en laten wat hij wil. Shelley besluit straks naar Merel te gaan om te vragen alsnog de presentatie samen te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *