Gerrit en Mylène gaan het gesprek aan en proberen om het goed te maken met elkaar

Gerrit en Mylène gaan het gesprek aan en proberen om het goed te maken met elkaar

Mylène is de ex van Gerrit maar de twee lijken elkaar in Utopia 2 niet uit te kunnen staan. Nadat ze elkaar een tijd hebben genegeerd, heeft Mylène besloten een briefje te schrijven richting hem maar daar heeft Gerrit tot op de dag nog geen antwoord op gegeven. Gerrit vraagt aan Mylène of ze even tien minuten voor hem heeft en al snel loopt ze achter Gerrit aan. Gerrit begint vervolgens over het briefje die Mylène heeft geschreven. Mylène laat weten dat het niet de bedoeling was dat Gerrit de brief zou vinden en dat ze hem heeft geschreven voor zichzelf. Ik heb geen hekel aan je gaat Gerrit verder. Maar slechter dan dit kan het niet gaan. Ik heb geen zin om boos te doen tegen je voegt hij eraan toe. Mylène geeft ook aan dat ze het niet prettig vindt hoe de twee nu met elkaar omgaan. Ik wil dat we normaal met elkaar kunnen doen eindigt ze. Is hierbij alles opgelost?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *