Hiske is niet in haar hum en bespreekt dit met Merel

Hiske is niet in haar hum en bespreekt dit met Merel

Hiske en Merel zijn samen aan het straten als Hiske graag iets kwijt wil. Ze zit de afgelopen tijd helemaal niet in haar hum maar ze weet niet goed hoe dat komt. Merel denkt wel te weten hoe dit kan, ze mist een maatje. Ik ken je langer dan vandaag laat ze weten. En denkt dat Hiske het moeilijk vindt dat ze niemand heeft om op terug te vallen en om dingen mee te delen. Hiske is het hiermee eens maar ze vindt dat het nu wel lang genoeg heeft geduurd om over het vertrek van haar beste vriendin te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *