Brandon wordt verrast tijdens zijn verjaardag

Brandon wordt verrast tijdens zijn verjaardag

Het is vandaag Brandon zijn verjaardag en daarom organiseert Shelley een verrassing voor hem. Een aantal weken geleden mocht Brandon MC’en op de familiemarkt en tijdens Trouble in Paradise wil hij dit weer graag doen. Daarom heeft Shelley Paul uitgenodigd. Hij is MC en komt Brandon een masterclass geven. Brandon, Shelley en Paul lopen samen naar het atelier toe. Als Shelley de deur opendoet, wordt Brandon verrast door alle bewoners. Gefeliciteerd roepen ze allemaal. Het atelier is versierd met ballonnen en er wordt zelfs een liedje voor hem gezongen. Brandon heeft een lach van oor tot oor. Dit doet hem overduidelijk goed!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *