Dylan probeert zichzelf te verdedigen tegenover Gerrit

Dylan probeert zichzelf te verdedigen tegenover Gerrit

Een aantal dagen geleden heeft Dylan een uitspraak gedaan die niet helemaal door de beugel kan. Gerrit besluit daarom vandaag het gesprek met Dylan aan te gaan. Zegt u het maar. Wat zit je dwars? Wat heb je gezegd? begint Gerrit het gesprek. Dylan legt uit dat Kaylee laatst al best wat drankjes op had en dat hij geen jaloers type is, maar dat het al een keer eerder is voorgekomen dat Gerrit iets te vriendelijk tegenover Kaylee was. Afgelopen vrijdag heb ik daarom wat heftig gereageerd, maar dat is niet zo bedoeld dat ik er wat mee doe. Gerrit wil graag van Dylan horen wat hij gezegd zou hebben. Dat ik je poten breek als er iets zou gebeuren, maar dat zeg ik in een opwelling. Dat is ook een beetje stoere praat met een drankje op, maar dat zou ik jou absoluut niet aandoen. Gerrit hoort het verhaal aan en geeft aan dat het een betere zet van Dylan was geweest om Gerrit direct aan te spreken. Dylan is het hiermee eens en benadrukt dat hij Gerrit nooit iets aan zou doen. Zijn opmerking kwam volgens hem puur vanuit een opwelling en hij geeft aan het vervelend te vinden dat zijn opmerking uit zijn verband wordt getrokken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *